Geeksnack: Avsnitt 2

Något försenat, men nu är det äntligen här. Avsnitt 2 av Geeksnack (podcasten som du inte visste att du saknade i ditt liv, om du missade avsnitt 1) där vi – Håkan och Staffan – diskuterar WWE, superhjältar i andra, inte lika högstående, medier än serietidningar och WildCATS Version 3.0. Bland annat. Resten måste ni lyssa på podcasten för få ta del av.

Play
This entry was posted in Podcast. Bookmark the permalink.

2 Responses to Geeksnack: Avsnitt 2

  1. Ruben says:

    Appropå ”… män i trikåer som dansade stort med varandra” och att detta tidigare bara skulle ha funnits i serietidningsvärlden: Ni hade precis snackat om wrestling…

    • Staffan Dahlberg says:

      Heh, dessutom är det så jag brukar referera till wrestling. Hade en polare som för skoj skull (tror han mest ville håna oss och dricka whisky) hängde på när vi tittade på en gala. Hans reaktion blev dock att detta är det närmaste han kommit superhjälteslagsmål på riktigt. Fast sedan ECW härjade som värst så känns det som om färre och färre har trikåer och numer känns det som om MMA-kalsongerna dominerar utstyrslarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *