Geeksnack: Avsnitt 4

Istället för den vanliga genomgången som vi till och från gör på Staffars Serier där vi försöker tala om vad som är intressant så tar Håkan och Staffan på sig uppgiften gå igenom katalogen med lite andra ögon. Bland annat så lustmördar vi DCs Flashpoint. Du kan om du vill bilda din egen uppfattning läsa hela Previews här om än i textformat så du får inte de läskiga bilderna.

Dessa länkar utlovade vi i podcasten: Det visade sig svårare än väntat att hitta en bra länk till en queer läsning av Acke-universumet då alla länkar handlar om Kevin Keller, inte den bästa bilden på Red Sonja-statyetten men den får duga, Batman-spegeln vill väl alla ha hemma.

 

Play
This entry was posted in Podcast and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *