Geeksnack: Avsnitt 16 – Natalia Batista

Natalia Batitista har hunnit med rätt mycket i sin karriär. Just nu aktuell med Sword Princess Amalthea, en feministisk manga där prinsessorna räddar prinsarna. Hon försöker även nå japanska förlag och berättar en hel del kring det. Vi tar även upp hennes serie Mjau och hur hennes förlag Kabusa tänkte lite annorlunda än andra serieförlag när de gav ut den. Vi pratar om väldigt mycket annat också i detta långa samtal som hennes podcast Seriesystrar, serieskolor och svenska seriemarknaden.

Play
This entry was posted in Podcast and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Geeksnack: Avsnitt 16 – Natalia Batista

  1. Pingback: Nytt på hyllan 22/11: Lite av en blandning, precis som i Serieteket just nu | Serieteketbloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *